Person- og varevogne,
kontakt Henrik tlf. 22 25 16 63
Lastvogne, trailere og entreprenørmaskiner,
kontakt Carsten tlf. 22 22 11 24

Reparationer Herning – Velkommen hos Compus

velkommen

Reparationer Herning

Hos Compus står vi altid parat til at løse enhver opgave, så vore kunder hurtigt er kørende igen. Vi udfører alle former for service og reparationer på: Personbiler, varebiler, lastvogne, trailere og entreprenørmaskiner. Vi tager os af forsikringsskader og leverer gerne en grundig rådgivning i, hvad der tjener vore kunder bedst.

Uanset om det blot gælder udskiftning af en pære, en mere omfattende reparation eller måske blot en uforpligtende snak, er det vigtigt for os, at du som kunde oplever vores høje serviceniveau og føler dig velkommen, hver gang du aflægger os et besøg.

Hos Compus er filosofien: Hellere tjene lidt på mange kunder – end meget på få kunder. Dette sammenholdt med vore meget lave omkostninger gør, at vi kan tilbyde en af branchens laveste timepriser – som ligger 35-65% under timeprisen på autoriserede værksteder.

Vi benytter ikke tidsskemaer. Hos os betales kun for den faktiske forbrugte tid. Vi giver gerne et fast pristilbud inden arbejdet påbegyndes.

Alt arbejde udføres i tæt dialog med kunden, og vi påbegynder ikke reparationer Herning ud over det aftalte, inden vi har kundens accept.

Så ring blot – eller kig ind og få en uforpligtende snak med Carsten Jensen om din næste service eller reparation.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vort værksted.

Med venlig hilsen
Carsten Jensen
Indehaver / Reparationer Herning